Páros történetek - Radics Anikó illusztrációk - Páros portré rólatok

2017. 7. 14. - Blog - Képtörténetek

Páros történetek

Nagy örömömre már megérkeztek az első megrendelések a páros történetekre! : ) Ennek apropójából szeretnék nektek egy kicsit írni arról, hogy hogyan is működik a megrendelés és a festés folyamata.

Ha szeretnél tőlem rendelni páros történeteket, akkor a rendelésedet leadhatod itt az oldalon, a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy a Facebook oldalamon, de akár Instagram-on is írhatsz nekem privát üzenetet. Az ár kialakítása változhat annak függvényében, hogy mennyi mindent kell megfestenem. Ezért segít, ha már ekkor leírod nekem, hogy hányan fogtok a képen szerepelni. Ha esetleg nagyon rövid határidőn belül van szükséged a képre, akkor kérlek ezt is jelezd!

Szükségem lesz pár képre rólatok, amiből ha lehet, legalább egy közös legyen. Megbeszéljük, hogy hogyan nézzetek ki, milyen ruhával öltöztesselek fel titeket, és milyen felirat kerüljön a képre. Minden apró részletet átbeszélünk, hogy biztosan azt lásd viszont a képen, amit te szeretnél! : ) Utána jöhet is a rajzolás! A festés előtt még megmutatom neked a rajzot, hogy megnézd, minden rendben van-e a képen. Majd megfestem neked, és szép kis csomagolásban megkapod az eredeti festést. : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam