Radics Anikó - Blog - Dolgos napok: Veganeeta logója

2018. 1. 29. - Blog - Történések

Dolgos napok: Veganeeta logója

Végre, végre, végre! Már december óta el szeretném nektek mesélni, hogy mi is folyik most a kis műhelyem háza táján. Egy olyan csodálatos “szerelemprojektben” vehetek részt, amiért én nagyon hálás vagyok (de talán ezt már mondtam is). No, meg Huba is, mert hogy már egy kis családi projektté nőtte ki magát ez az egész.

Tudjátok van az, amikor történnek dolgok, és te csak kapkodsz a fejeddel ide-oda, hogy ennyi véletlen egyszerűen nem létezik. Meg amikor elkezdesz beszélgetni valakivel, és úgy érzed, hogy te őt bizony ismered. Ez az érzés fogott el Anitával kapcsolatosan is, amikor az első telefonbeszélgetésünket lefolytattuk, és felkért engem, hogy készítsem el a blogjának és a hamarosan nyíló kis kuckós éttermének az arculatát. Ami még érdekesség a dologban, hogy a vegetáriánus életmódom kezdetén történtek az első eszmecserék, Anita pedig egy vegán és mindenmentes csoda blognak a “háziasszonya”.

Teltek múltak a hetek, beszélgettünk, tervezgettünk fejben, majd januárban elkezdtük az igazi alkotást. Csak törlöm és törlöm vissza a sorokat, mert nagyon nehéz leírni az érzéseimet. Hogy megkönnyítsük ezt a körülírást, csináltunk egy újabb videót, amiben talán megmutatkozik az, hogy milyen szép, dolgos napokon vagyunk túl.

No, sikerült átadnom? : ) Megszületett tehát a szeretett logónk, a névjegykártya, az e-mail aláírás, és egy szép kis kapcsolat. Itt pedig nem állunk meg, folytatjuk tovább, megannyi dolgot készítünk még el Anitáéknak. Sok minden van még hátra, szorít minket az idő, de azt hiszem, hogy mindenki, aki ebben a projektben, a Veganeeta Home megnyitásában szívvel vesz részt, az igazán boldog napokat él át. Érezzük, hogy most valami nagyon jó dolog születik. : )

VEGANEETA 

web: http://veganeeta.com/
facebook: https://www.facebook.com/veganerecepteletmod/
instagram: https://www.instagram.com/veganeeta/

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam