Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 1.nap

2018. 3. 13. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 1.nap

Csatlakozom a cseszenyidesign 7 napos kihívásához, igazán szuper kezdeményezésnek gondolom. Magyar tervezőket ismerhettek meg, ha követitek -legfőképpen- Instagramon a kihívást. Igaz tegnap volt az első napja, de a költözés és a rengeteg munka mellett sajnos átcsúszott mára az első nap is. Kezdjük hát az 1. napi feladattal, a bemutatkozással! : )

Sziasztok, a nevem Radics Anikó. Vagyok formatervező, csomagolástervező, grafikus és illusztrátor. Nem tudom beskatulyázni magam egy szó mögé, talán úgy tudom összefoglalni, hogy azt csinálom, amit igazán szeretek, és emiatt végtelenül hálás vagyok. A kedvenc szavam igen, a hála és a harmónia. Minden nap erre a két szóra koncentrálok, és próbálom harmóniában, hálával tele tölteni a mindennapjaimat. A családom és a természet a fő mozgatórugóm. Tiszaújvárosban születtem, majd Budapest sok szegletében éltem, csütörtöktől viszont Piliscsabán, a Pilis lábánál fogunk lakni. : )

Jelenleg a vőlegényem ügynökségében, a @Finetune Digitális Ügynökségnél is tevékenykedem, illetve az egyéni vállalkozásom, a Radics Anikó illusztrációk útját egyengetem. A napjaim tulajdonképpen rajzolással telnek, és imádom. : ) Készítek rólatok portrékat, bögréket, emellett arculatot és honlapokat tervezek. No meg festek, csak úgy. Ha nem az ecsetek és a laptopom a társaim, akkor pedig jógázom és magamba szippantom a mindenséget. És majdnem kihagytam…van egy cicám, Pamacska! Ez vagyok én. : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam