Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 2.nap

2018. 3. 14. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 2.nap

Csatlakozom a @cseszenyidesign 7 napos kihívásához, igazán szuper kezdeményezésnek gondolom! : ) A 2. napon mesélnünk kell arról, hogy hogyan kezdtük.

Hogy hogyan kezdtem? Hát nem így! 😀 Ha a legelejéről szeretném elmesélni nektek, akkor a gyermekkoromtól kell kezdenem. Anyukám tanított engem rajzolni, még most is emlékszem a vidrára, amit rajzolt nekem a kis füzetembe, én pedig imádtam és teljesen odáig voltam érte. Mindig is művészi beállítottságú voltam. 6 éves koromban kezdtem el babaruhákat varrni a babáimnak, és hímezni. Aztán általános iskolában rajzszakkörre jártam, sokat köszönhetek Andi néninek, az akkori rajztanáromnak. Majd gimiben folytattam a rajzolást, utána pedig formatervezőnek tanultam.

Az egyetemi éveim során kezdődött igazából minden, amit pedig Nagy Gerdának, a Gerdushi tervezőjének köszönhetek. Megmutatta nekem a budapesti tervezők világát, én pedig egyenesen szerelmes lettem. Elkezdtem a saját márkám építését, ami akkor a Pöttöm volt. Eleinte gyurmából gyártottam ékszereket, majd áttértem a műgyantára. Búrákat gyártottam műgyantából, aminek a hátuljára a saját grafikáim nyomtatott változatát ragasztottam, és az egészet horgolt kis fészekkel vettem körül. Majd, ahogy cseperedtem, elkezdtem elhidegülni az ékszerektől, és új irányt vett az utam, elkezdtem illusztrálással foglalkozni. : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam