Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 3.nap

2018. 3. 15. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 3. nap

csatlakozom a @cseszenyidesign 7 napos kihívásához, igazán szuper kezdeményezésnek gondolom! : ) a 3. napon be kell mutatnunk a termékeinket.

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi termékeimet már jól ismeritek, na de azért bemutatom őket. : ) Az egész vállalkozásom a Páros történetekkel kezdtem, ami páros/családi, vegán vízfestékkel festett, teljes alakos portrékat jelent. Imádlak megfesteni titeket, imádom, ahogy a legapróbb kis ceruzavonás, apró pont is megváltoztatja az arcotokat.

A másik fő termékem a Bögrecsalád. Megfestem a portrétokat, és külön-külön zománcozott, fém bögrére nyomtattatom őket, és a képetekből egy printet is csomagolok a bögrék mellé. Viszont sajnos karácsony óta nem kapható a Bögrecsalád, ugyanis készlethiány van a nyomdánál az alapanyagból. A jó hír viszont az, hogy most már valószínűleg nagyon keveset kell várnotok, és újra kaphatóak lesznek.

No, de, hogy izgalmasabb legyen egy picit a mai nap poszt, elárulok nektek valamit! Pár héten belül már nem csak portrékat tudtok vásárolni nálam. Lesznek printjeim, amiket mindig egy témakörre építek majd fel, remélem szeretettel fogadjátok majd őket. Már az első darabok el is készültek, nagyon szépek. Ígérem, hamarosan feltöltöm őket a Boltomba. : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam