Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 4. nap

2018. 3. 16. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 4. nap

csatlakoztam a Csészenyi Design 7 napos kihívásához, igazán szuper kezdeményezésnek gondolom! : ) a 4. napon arról kell írnunk, hogy hol kaphatóak a termékeink.

A kezdetek kezdetén tulajdonképpen sehol sem voltak kaphatóak a Páros történetek. Ti írtatok nekem a Facebookon, én pedig fogadtam a rendeléseket. Majd rájöttünk, hogy hosszabb távon ez sajos nem működőképes, muszáj webshopot nyitnom, ahol minden információ megtalálható a termékeimről. Így megszületett a Bolt két termékemmel a Páros történetekkel, és a Bögrecsaláddal ( amit őrületesen gyorsa elkapkodtatok!). Ebben a kis boltban teljeskörűen tudtok tájékozódni, és leadni a rendeléseteket. Persze, ha bármilyen kérdésetek van a termékekkel kapcsolatosan, és írtok nekem Facebookon, akkor a legnagyobb örömmel beszélgetek veletek. : ) Az előző posztomban már említettem nektek, hogy nemsokára bővülünk termékekkel, úgyhogy legyetek szemfülesek!
Egyébként a terveim között van ám az is, hogy boltokban is kaphatóak legyenek termékeim, illetve már izgatottan várom azt, hogy a portrékáimmal vásárokon csücsüljek. No, de a tervekről majd később… : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam