Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 5.nap

2018. 3. 17. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 5. nap

csatlakoztam a Csészenyi Design 7 napos kihívásához, igazán szuper kezdeményezésnek gondolom! : ) az 5. napon be kell mutatnunk az alkotósarkunkat.

Hát, én most picit csalni fogok, ugyanis jelenleg nekem olyanom nincs. : D Csütörtökön elköltöztünk Piliscsabára, és a napokban hol a lépcsőfordulóban, hol a kanapén, hol az ágyunkban dolgozom…a jövőbeli dolgozósarkom helyén pedig rengeteg zsák áll a ruháinkkal megtöltve. Pár nap múlva viszont elkészül, és megmutatom nektek. Addig is pedig a volt munkasarkom láthatjátok…bár tulajdonképpen hasonló lesz a mostani is, csak az ablakból a panelházak és út helyett most kis erdőt fogok látni. : )

Szóval az alkotósarkom. Itt készítem nektek a Páros történeteket, honlapokat, illusztrációkat és bármit, amit kértek tőlem. Általában Pamacska is a társam dolgozás közben, hol az ölemben, hol az asztalomon, vagy éppen a laptopomon fekszik. A falamon olyan képek vannak – és lesznek, amik inspirálnak engem (igen, a képen még csak pár darab van), mint például az egyik kedvenc illusztrátorom, Satoe Tone rajza, vagy az izlandi utunk során készült képek. Hogy tetszik nektek a munkazugom? : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam