Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 6.nap

2018. 3. 18. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 6. nap

csatlakoztam a Csészenyi Design 7 napos kihívásához, igazán szuper kezdeményezésnek gondolom! : ) a 6 . napon arról kell írnunk, hogy hogyan dolgozunk.

Két szóval tudom a legpontosabban leírni: kötetlenül és szeretettel. Nálunk itthon Hubával tulajdonképpen nincs olyan, hogy munkaidő, csak olyanok vannak, hogy elvégzendő feladatok…az időnket pedig úgy osztjuk be, ahogyan szeretnénk. Ez egy óriási pozitívum, viszont nem azt jelenti ám, hogy keveset dolgozunk. A negatívum az, hogy gyakran késő estig is a munkával töltjük az időt. A mi munkánk ugyebár kreatív, és mi estefele vagyunk kreatívabbak, amikor számunkra sokkal békésebb és meghittebb minden. Jaj, és igen, mi mind a ketten itthonról dolgozunk. : )

Sajnos fix napi menetet nem tudok leírni nektek, viszont apró mozzanatokat és állandó dolgokat azért ki tudok emelni. Mindig egy nagyon jó reggelivel indítjuk a napot, aztán leülünk átgondolni, hogy milyen teendőink vannak a nap folyamán. Napközben a munkát vegyítjük az otthoni teendőkkel általában és délutántól válik intenzívebbé a dolgozás. Festem a Páros történeteiteket, arculatot- és honlapot tervezek, általában egy nagy pöttyös bögrényi tea, Pamacska, és este pedig gyertyák társaságában. Lefekvés előtt pedig átgondolom, hogy milyen volt az adott napom. Ha pedig sok a teendőm másnap, akkor rákészülök mentálisan, és megbeszélem magammal, hogy jó napom lesz. Hát, azt hiszem így dolgozom én. : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam