Radics Anikó - Blog - #mutasdmagadkihivas | 7.nap

2018. 3. 19. - Blog - Történések

#mutasdmagadkihivas | 7.nap

Elérkezett a @cseszenyidesign 7 napos kihívásánák az utolsó napja. Ma arról kell nektek írnunk, hogy milyen terveink, álmaink vannak.

Legfőbb tervem az, hogy pár év múlva már egy kisbaba mellett festhessem nektek a képeket. Emellett nyilván van több is, de azért ez hajt engem előre. : ) A másik fő-fő tervem a könyvem, a Bodza és a kobaklakók kiadatása, (előtte újrarajzolása), hogy ne csak a fiókomban csücsüljön, hanem eljusson sok-sok anyukához és lurkóhoz. No, meg nem szeretnék itt megállni, szívesen illusztrálnék rengeteg gyermekkönyvet. Igen, ezek a legfőbb terveim. : ) Álmaim igazából nincsenek is, mert azok úgy hangzanak, mintha megvalósíthatatlanok lennének, a tervek pedig tervek, így én maradnék ennél a kifejezésnél.

Emellett természetesen egyre több terméket szeretnék a Boltomba, igyekszem majd vásárokra járni velük, és a külföldi piacot is meg fogom pályázni. A legcsodásabb az lenne, ha Izlandra is eljutnának a képeim. : )

Szomorú, hogy a kihívás utolsó napjához érkeztünk, nagyon élveztem, hogy mesélhetek nektek magamról. Ti is olyan sokat meséltek nektek egy-egy kép során, hogy azt hiszem ez már járt nektek. Köszönjük Csészenyi design! : )

Ha tetszett az írásom, akkor itt böngészhetsz tovább.

További bejegyzések

Bemutatkozok neked! : )

Rólam