Vissza a boltba

Avokádós bádog bögre, ajándék A6-os képpel

4900 Ft

Most egy nagyon fontos projekten dolgozom, aminek apropójából határozatlan ideig szünetelnek az egyedi megrendelések. Logókat, weboldalakat és printeket azonban tudtok tőlem rendelni, ha emiatt jársz az oldalamon, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Megértéseteket hálásan köszönöm, addig is kövessetek a közösségi oldalaimon, hogy értesülhessetek róla, ha újra indulnak a megrendelések. : )

Személyes átvételi lehetőség előreláthatólag: december 5, december 12/13
A dátumok változhatnak, illetve lehet, hogy a december 17-i héten is lesz még kijelölve egy dátum. A helyszín valószínűleg a Nyugati pályaudvar közelében lesz. Ha személyesen szeretnéd átvenni a terméket, akkor pontosítunk a továbbiakról! : )

Mit kapsz tőlem és te mire ajándékozhatod?

Kapsz tőlem egy bádog bögrét, – melynek technikai adatait lentebb olvashatod – amihez most ajándékba adok mellé neked a bögrén található grafikából készült, A6-os printet. A rendelés a megjegyzés rovatban jelezd kérlek, hogy a 2 képeslap közül (kutyás, vagy cicás) melyiket szeretnéd mellé. Ezt nagyon szépen becsomagolom neked, majd a karácsonyra való tekintettel akár személyesen is átveheted tőlem. Lepd meg vele magad, vagy ajándékozd valamelyik szerettednek karácsonyra. : )

Hogyan történik a rendelés, elkészítés?

  1. Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy csomagot, a “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod leadni a megrendelésed. Ha valamilyen különleges kérésed van, akkor kérlek jelezd azt felém a Pénztár oldal megjegyzés rovatában.
  2. Amennyiben a postázást választod, a visszaigazoló e-mailben megtalálod az utaláshoz szükséges információkat is, rendelésed teljesítéséhez kövesd kérlek az erre vonatkozó instrukciókat.
  3. Ezután eljuttatom hozzád az általad megjelölt módon. A személyes átvétel előre kijelölt 2-3 napon lehetséges, a Nyugati pályaudvar környékén, ezt kérlek vedd figyelembe. De mindenképpen megbeszéljük, hogy számodra milyen időpont lenne a legoptimálisabb.

Szállítási idő

A szállítást a FoxPost végzi, 2-3 munkanap alatt, a posta késéséért felelősséget nem vállalok. A karácsonyi forgatagban ez az idő megnövekedhet.

Technikai adatok

Kívül-belül zománcozott, fehér színű fém bögre, tetején ezüst színű díszperemmel. 8 cm magas, kb. 8 cm átmérőjű és 300 ml űrtartalmú. A képek szublimációs nyomtatással kerülnek a bögrékre, így 40°C-ig mosogatógépben is moshatóak.

Egyéb információk

  • Kérlek vedd figyelembe, hogy a saját monitorod színei eltérhetnek a valóságtól.