Vissza a boltba

Balance – A6 – Lefele néző kutya

800 Ft

Készleten

Surya Namaskara – Napüdvözlet

A Lefele néző kutya a Napüdvözlet hetedik eleme. A Surya Namaskara egy mozgó meditáció, amivel tökéletesen lehet indítani a napot. Felébreszti a testet, felgyorsul a prána -életerő- áramlása, megszünteti az energia blokkokat, ezáltal harmonizál a gyakorlatsor.

A jóga nekem szabadság. Önmagamra találás, harc és nyugalom. A matracom az egyik kedvenc helyem, amire, ha rálépek, utána mindig tiszta fejjel létezem. Sok mindenre tanított meg engem a jóga, amiért nagyon hálás vagyok. Pár kis gondolatot szeretnék nektek átadni az első képsorozatom darabjaival, motiválni, megmosolyogtatni, simogatni szeretném a lelketeket velük a mindennapokban. Ha nem vagy nagy jógi, de az üzeneteik tetszenek, akkor is megtalálhatod köztük a kedvedre való rajzot. Remélem, hogy, ha majd ránéztek ezekre a képekre, akkor átérzitek azt, amit mondani szeretnék nektek velük.

Mit kapsz tőlem, ha megrendeled a terméket?

Egy A6-os, képeslap méretű, 300 g-os, fehér akvarell papírra nyomtatott képet szépen becsomagolva, sok szeretettel. Nem az eredeti, vegán vízfestékkel készített képet küldöm neked, hanem egy digitalizált, prémium minőségben nyomtatott verzióját, ami hidd el, annyira élethű, mintha festve lenne.

Hogyan történik a rendelés?

  1. Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy printet tőlem, a “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod leadni a megrendelésed. Ha valamilyen különleges kérésed van, akkor kérlek jelezd azt felém a Pénztár oldal megjegyzés rovatában.
  2. A megrendelésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben leírom neked, hogy hogyan tudod véglegesíteni a rendelésed, megtalálod benne az utaláshoz szükséges információkat is.
  3. Ezután szépen becsomagolom a rendelésed, masszív, hullámkarton borítékba bujtatom, majd eljuttatom hozzád az általad megjelölt módon.
  4. Megérkezik hozzád a csomag, te egy szép keretbe teszed, vagy egyéb módon a falra, netán más helyre biggyeszted, és, ha ránézel, akkor remélem nagyon boldog leszel tőle! : )

Mennyi időbe telik, hogy megkapd a kis csomagod?

A rendelésed csomagolása azután kezdődik, hogy véglegesítetted a rendelésed. Az ehhez szükséges teendőről egy e-mailben tájékoztatlak téged a rendelésed beérkezése után. Majd 1-3 napon belül,  elmegyek feladni a csomagokat, a szállítási idő pedig 1-3 munkanap, ami attól függ, hogy melyik szállítási módot választottad. A posta késéséért sajnos nem tudok felelősséget vállalni. Esetlegesen előfordulhat, hogy kifogytam a készletből és le kell gyártatnom a képeket a nyomdánál, ami a nyomda leterheltségétől függően 1-2 plusz napot jelent, de természetesen mindenről tájékoztatlak téged. Mindig azon leszek, hogy a lehető leghamarabb a kezedben foghasd a rendelésed . : )

Technikai adatok

A6-os, 105×148 mm méretű, 300 g-os Rives Tradition Bright White papírra, egy oldalon nyomtatott kép.

Egyéb információk

Kérlek vedd figyelembe, hogy a saját monitorod színei eltérhetnek a valóságtól.