Vissza a boltba

Dzsungel bádog bögre, ajándék A4-es képpel

5500 Ft

Készleten

Személyes átvételi lehetőség előreláthatólag: december 5, december 12/13
A dátumok változhatnak, illetve lehet, hogy a december 17-i héten is lesz még kijelölve egy dátum. A helyszín valószínűleg a Nyugati pályaudvar közelében lesz. Ha személyesen szeretnéd átvenni a terméket, akkor pontosítunk a továbbiakról! : )

Mit kapsz tőlem és te mire ajándékozhatod?

Kapsz tőlem egy bádog bögrét, – melynek technikai adatait lentebb olvashatod – amihez most ajándékba adok mellé neked a bögrén található grafikából készült, A4-es printet. Ezt nagyon szépen becsomagolom neked, majd a karácsonyra való tekintettel akár személyesen is átveheted tőlem. Lepd meg vele magad, vagy ajándékozd valamelyik szerettednek karácsonyra. : )

Hogyan történik a rendelés, elkészítés?

  1. Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy csomagot, a “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod leadni a megrendelésed. Ha valamilyen különleges kérésed van, akkor kérlek jelezd azt felém a Pénztár oldal megjegyzés rovatában.
  2. Amennyiben a postázást választod, a visszaigazoló e-mailben megtalálod az utaláshoz szükséges információkat is, rendelésed teljesítéséhez kövesd kérlek az erre vonatkozó instrukciókat.
  3. Ezután eljuttatom hozzád az általad megjelölt módon. A személyes átvétel előre kijelölt 2-3 napon lehetséges, a Nyugati pályaudvar környékén, ezt kérlek vedd figyelembe. De mindenképpen megbeszéljük, hogy számodra milyen időpont lenne a legoptimálisabb.

Szállítási idő

A szállítást a FoxPost végzi, 2-3 munkanap alatt, a posta késéséért felelősséget nem vállalok. A karácsonyi forgatagban ez az idő megnövekedhet.

Technikai adatok

Kívül-belül zománcozott, fehér színű fém bögre, tetején ezüst színű díszperemmel. 8 cm magas, kb. 8 cm átmérőjű és 300 ml űrtartalmú. A képek szublimációs nyomtatással kerülnek a bögrékre, így 40°C-ig mosogatógépben is moshatóak.

Egyéb információk

  • Kérlek vedd figyelembe, hogy a saját monitorod színei eltérhetnek a valóságtól.