Vissza a boltba

Bögrecsalád és egy print kettőtökről

18990 Ft

Most egy nagyon fontos projekten dolgozom, aminek apropójából határozatlan ideig szünetelnek az egyedi megrendelések. Logókat, weboldalakat és printeket azonban tudtok tőlem rendelni, ha emiatt jársz az oldalamon, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Megértéseteket hálásan köszönöm, addig is kövessetek a közösségi oldalaimon, hogy értesülhessetek róla, ha újra indulnak a megrendelések. : )

Egy bögre, ami párban jár és meghitt kávézás, vagy esti forrócsokizás legkedvesebb kelléke lehet. Akasszátok túrahátizsákotokra, mikor útra indultok, és igyatok belőle egy forró teát a hegy tetején. Jó társatok lehet akkor is, ha messze vagytok egymástól. Bárhol is legyél, egy meleg pillanatra mindig veled lehet a párod. Ha már a szobátok falát megtöltöttétek a közös képeitekkel, akkor foglaljátok el helyeteket a konyhátok polcán is!

Mit kapsz tőlem és te mire ajándékozhatod?

A bögrecsalád egy kis csomag, ami két – kérésre akár több – arcképes, egyedi, zománcozott bögrét és egy rólatok készült printet tartalmaz. Az arcokat a megrendelés alapján, a képeimhez hasonló stílusban, akvarellel megfestem, majd digitalizálom. Tökéletes ajándék lehet évfordulóra, esküvőre, Valentin napra, szülinapra, névnapra, babaszületésre, illetve karácsonyra is. De akkor a legkedvesebb, ha csak úgy megleped vele a párodat. : )

Hogyan történik a rendelés, elkészítés?

  1. Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy saját bögrecsaládot, a “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod leadni a megrendelésed. Ha valamilyen különleges kérésed van, akkor kérlek jelezd azt felém a Pénztár oldal megjegyzés rovatában.
  2. A megrendelésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben leírom neked, hogy mikre van szükségem a bögrék elkészítéséhez. Válaszolj nekem erre az e-mailre, hogy megbeszélhessünk minden fontos részletet.
  3. A visszaigazoló e-mailben megtalálod az utaláshoz szükséges információkat is, rendelésed teljesítéséhez kövesd kérlek az erre vonatkozó instrukciókat.
  4. Az általad küldött fotók alapján először egy ceruzarajzot készítek a portrékról, amit a jóváhagyásod követően akvarellel megfestek.
  5. Ezután digitalizállak titeket, majd összeszerkesztem a bögrékre szánt kompozíciót a levelekkel és a felirattal.
  6. Ha mindennel megvagyunk, elkészíttetem a bögréket és a printet, majd eljuttatom hozzád az általad megjelölt módon, hogy minél hamarabb négyesben tölthessétek a napjaitokat.
  7. Miután megkaptátok, forraljatok vizet, válasszátok ki a legfinomabb teafiltert, és próbáljátok ki a bögrét! : )

Elkészítési és szállítási idő

A bögrék elkészítése minden esetben azután kezdődik, ha véglegesítetted a rendelésed. Az ehhez szükséges teendőkről egy e-mailben tájékoztatlak téged a rendelésed beérkezése után. Minél gördülékenyebb a kommunikáció, minél gyorsabbak a visszajelzések, annál gyorsabban készül el a termék. Az elkészítési idő minimum 5-7 munkanap, ami változhat a visszajelzések gyorsaságától, attól, hogy van-e a nyomdánál készleten bögre és nagyban függ a leterheltségemtől is, de mindenről természetesen tájékoztatlak téged. A szállítási idő 2-3 munkanap, a posta késéséért felelősséget nem vállalok.

Technikai adatok

Kívül-belül zománcozott, fehér színű fém bögre, tetején ezüst színű díszperemmel. 8 cm magas, kb. 8 cm átmérőjű és 300 ml űrtartalmú. A képek szublimációs nyomtatással kerülnek a bögrékre, így 40°C-ig mosogatógépben is moshatóak.

Egyedi kérések és egyéb információk

  • Természetesen extra kéréseket is megvalósítok. Ha például több bögrét rendelnél, vagy szeretnéd, hogy más is rákerüljön a bögrétekre, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén.
  • Kérlek vedd figyelembe, hogy a saját monitorod színei eltérhetnek a valóságtól.