Vissza a boltba

A Ti Páros történetetek

10990 Ft26990 Ft

Kiürítés

Egyedi akvarell kép, sok-sok szeretettel készítve, nem csak pároknak. Egy kép a falon, ahol mindenki együtt lehet, még, ha a világ különböző pontjaira is széledtetek szét. Mutasd be a családodat, és én az összes kis jellemző vonásotokkal együtt megőrizlek titeket egy képen.

Mit kapsz tőlem, és te mire ajándékozhatod?

A Páros történet egyedi igények alapján általam, akvarellel festett kép, ami kétféle méretben – A4 vagy A3 – rendelhető. Szerepelhettek rajta csak ketten, de akár egy egész nagy családot is kérhetsz, mindenféle háziállattal együtt. A karaktereket a megrendelés alapján, a képeimhez hasonló stílusban készítem el. Mindegyik képhez jár egy sor felirat és egy kis növénykoszorú megfestése. Tökéletes ajándék lehet évfordulóra, esküvőre, Valentin napra, szülinapra, névnapra, babaszületésre, illetve karácsonyra is. De akkor a legkedvesebb, ha csak úgy megleped vele a párodat. : )

Hogyan történik a rendelés, elkészítés?

  1. Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy saját bögrecsaládot, a “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod leadni a megrendelésed. Ha valamilyen különleges kérésed van, akkor kérlek jelezd azt felém a Pénztár oldal megjegyzés rovatában.
  2. A megrendelésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben leírom neked, hogy mikre van szükségem a kép/képek elkészítéséhez. Válaszolj nekem erre az e-mailre, hogy megbeszélhessünk minden fontos részletet.
  3. A visszaigazoló e-mailben megtalálod az utaláshoz szükséges információkat is, rendelésed teljesítéséhez kövesd kérlek az erre vonatkozó instrukciókat.
  4. Az általad küldött fotók és információk alapján először egy ceruzarajzot készítek, amit a jóváhagyásod követően akvarellel megfestek.
  5. Ha elkészültem, eljuttatom hozzád az általad kijelölt módon.
  6. Miután megkaptátok, tegyétek fel a falra egy szép képkeretben! : )

Elkészítési és szállítási idő

A kép/képek elkészítése azután kezdődik, hogy megbeszéltünk mindent, és átadtál minden információt a festéshez. Minél gördülékenyebb a kommunikáció, minél gyorsabbak a visszajelzések, annál gyorsabban készül el a termék. Az elkészítési idő 7-10 munkanap, ami változhat a visszajelzések gyorsaságától és a leterheltségemtől is, amiről természetesen tájékoztatlak téged.  Természetesen több kép rendelése esetén több idővel kell számolni, amit szintén megbeszélünk. A szállítási idő 2-3 munkanap, a posta késéséért felelősséget nem vállalok. Személyes átvételre már a termékek elkészültétől van lehetőség.

Technikai adatok

A4-es (210mm * 297mm), vagy A3-as (297mm * 420mm) méretű, akvarellel festett, egyedi kép, 300 g-os papíron. A képhez nem jár képkeretet.

Egyedi kérések és egyéb információk

  • Természetesen extra kéréseket, más jellegű képeket is megvalósítok. Ha ilyen igényed van, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén.
  • Kérlek vedd figyelembe, hogy a saját monitorod színei eltérhetnek a valóságtól.

Blogbejegyzések a Páros történetekről

Szeretem
Páros történetek