Vissza a boltba

Születésnapi babaposzter

22990 Ft 18990 Ft

Most egy nagyon fontos projekten dolgozom, aminek apropójából határozatlan ideig szünetelnek az egyedi megrendelések. Logókat, weboldalakat és printeket azonban tudtok tőlem rendelni, ha emiatt jársz az oldalamon, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Megértéseteket hálásan köszönöm, addig is kövessetek a közösségi oldalaimon, hogy értesülhessetek róla, ha újra indulnak a megrendelések. : )

Kézzel festett, egyedi babaposzter, az ünnepelt kis világára szabva. Kedves dísze lesz a szobáknak, de szülinapos babafotózásnak is csodás kelléke lehet. A poszter nagyon fontos, apró emlékeket őriz meg a gyermekek életéveiből, amik egy idő után elfelejtenétek, így azonban sok év múlva elővéve nagy mosolyt csalhatnak az arcokra.

Mit kapsz tőlem, ha megrendeled a terméket?

Egy A3-as, 300 g-os, fehér akvarell papírra festett képet szépen becsomagolva, sok szeretettel. A poszteren megtalálod a szülinapost festve, a legfontosabb életkori sajátosságaival és apró illusztrációkkal körülölelve, amiket szépen filccel viszek fel Nektek a papírra.

Hogyan történik a rendelés?

  1. Miután eldöntötted, hogy szeretnél egy babaposztert tőlem, a “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod leadni a megrendelésed. Ha valamilyen különleges kérésed van, akkor kérlek jelezd azt felém a Pénztár oldal megjegyzés rovatában, majd felveszem veled a kapcsolatot.
  2. A megrendelésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben leírom neked, hogy mikre van szükségem a kép/képek elkészítéséhez. Válaszolj nekem erre az e-mailre, hogy megbeszélhessünk minden fontos részletet.
  3. A visszaigazoló e-mailben megtalálod az utaláshoz szükséges információkat is, rendelésed teljesítéséhez kövesd kérlek az erre vonatkozó instrukciókat.
  4. Az általad küldött fotók, információk és leírás alapján először egy ceruzarajzot készítek, amit a jóváhagyásod követően akvarellel megfestek.
  5. Ezután szépen becsomagolom a rendelésed, masszív, hullámkarton borítékba bujtatom, majd eljuttatom hozzád az általad megjelölt módon.
  6. Megérkezik hozzád a csomag és kezdődhet a szülinapi fotózás, vagy egy szép képkeretbe téve díszeleghet a falon, aztán eltehetitek a saját emlékdobozotokba. : )

Mennyi időbe telik, hogy megkapd a kis csomagod?

A kép elkészítése azután kezdődik, hogy megbeszéltünk mindent, és átadtál minden információt a festéshez. Minél gördülékenyebb a kommunikáció, minél gyorsabbak a visszajelzések, annál gyorsabban készül el a termék. Az elkészítési idő kb. 10 munkanap, ami változhat a visszajelzések gyorsaságától és a leterheltségemtől is, amiről természetesen tájékoztatlak téged.  Természetesen több kép rendelése esetén több idővel kell számolni, amit szintén megbeszélünk. A szállítási idő 2-3 munkanap, a posta késéséért felelősséget nem vállalok.

Technikai adatok

A3-as (297mm * 420mm) méretű, vegán akvarellel festett és filccel rajzolt, egyedi kép, 300 g-os papíron. A képhez nem jár képkeretet.

Egyedi kérések és egyéb információk

  • Természetesen extra kéréseket, más jellegű képeket is megvalósítok. Ha ilyen igényed van, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén.
  • Kérlek vedd figyelembe, hogy a saját monitorod színei eltérhetnek a valóságtól.